Суббота, 18-Мая-2024, 11:40

Clubstyle - ТВОЙ стиль жизни

Главная | Регистрация | Вход
Приветствую Вас Гость
RSS
Форма входа
Календарь новостей
«  Май 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Друзья сайта

Статистика

Онлайн всего: 1
Бомжей: 1
Пользователей: 0
Разделы новостей
Афиша/Poster [62]
Название вечеринки В каком ночном клубе Стоимость входа и тп...
Ночные клубы Львова/Night ClubsLviv [8]
Где ето Клабберы проводят свою жизнь ?)) - Здесь найдёте подробное описание всех ЛУЧШИХ ночных клубов.(Нічні клуби Львова/Night Clubs Lviv)
Музыка/Music [192]
DOWNLOAD Music. Качайте и наслаждайтесь!")
Club Video & Films [119]
Здесь можно скачать видео-сеты диджеев, клипы и фильмы на клубную тематику, а также любительская съемка с вечеринок
Разное [76]
Наш опрос
Что нужно сайту?
Всего ответов: 94
Мини-чат
Главная » 2008 » Май » 22 » 30.05.08. METRO - DETROIT BIRTHDAY PARTY 5 Years!
30.05.08. METRO - DETROIT BIRTHDAY PARTY 5 Years!
21:09
30_05_08_DETROIT_BIRTHDAY5Years
Club: Metro (м.Львів)
Date: 30.05.08
Party name: DETROIT BIRTHDAY PARTY  5 Years!
Party program:
  
Dj's line-up:
  
21:00 warm-up: BOXER
DEN RIZE [TWO EMERY]
23:00 KUZMITCH
00:30 UNCLESAM [detroit EAM]
02:00 TADOX [Cluster, Subsounds, Highball, Composure, Combat Skill Rec. / НІМЕЧЧИНА]
04:00 SPUDDER [detroit EAM, TWO EMERY]
05:30 BOXER
  
Party-Start: 21.00
Enter: 40 грн., з флаером 35 грн., попередній продаж 25 грн.
  
УВАГА: З 29.05 попередній продаж квитків по 25 грн. у касі Метро! КІЛЬКІСТЬ КВИТКІВ ОБМЕЖЕНА!!!

Тел. для довідок: 242-07-88

Флаєра шукайте в магазинах м. Львів: "РЕПОРТЕР" вул. Галицька 1, мережа магазинів "АУДІО ВІДЕО", мережа магазинів "МЕЛОМАН", мережа магазинів "ЛІДА" - "МУЗИЧНИЙ ШОК", "ХІТ-Кафе".
---
  
Some Party-info:
 
Техно – це культура ...
Техно – це рух вперед ...
Техно – це Detroit Techno Sound!
30-го травня 2003 року у Львові відбулася безпрецедентна подія. В той час ніхто ще не міг уявити, що Detroit Techno Sound стане знаковим техно-проектом не тільки в Україні, а і далеко за її межами. Після введення надзвичайного стану із потужною басовою лінією, творці проекту на чолі із DJ UncleSam, пропагували глибоку культуру техно музики. За час існування проекту Detroit Techno Sound, його підтримали Takaaki Itoh (JP), WJH (DE), Grovskopa (SWE), Frank Kvitta (DE), Toky aka Rumenige (SK), Christian Fischer (DE) та багато інших майстрів своєї справи. Новим етапом розвитку Detroit Techno Sound стало втілення проекту у радіопередачі та регулярних презентаціях проекту в сетах UncleSam в Словаччині, Литві та Польщі.

30-го травня 2008 року Detroit Techno Sound виповнюється 5 років. Приходьте на наш техно- апокаліпсіс та приготуйтеся до найкращого басу у своєму житті!
Час минає, а Detroit Techno Sound залишається назавжди!

DETROIT Techno Sound – 5 років техно-музики!

Ми вдячні всім українським ді-джеям, завдяки яким "Детройт" став таким, яким він є зараз!!!

30 травня, станція МЕТРО, Зелена 14, м. Львів, detroit EAM pres.:

***** DETROIT techno sound BIRTHDAY PARTY - 5 YEARS OF TECHNO!!! *****

Вперше в Україні спеціальний гість: T A D O X [Cluster, Subsounds, Highball, Composure, Combat Skill Rec. / НІМЕЧЧИНА]
Західноукраїнський техно-форпост. Весна 2008 року. Лунають звуки нового релізу Go Hiyama «Geometrical» та вже класичного Kevin Saunderson «History Elevate 2». Клаббери тусуються у львівському техно-домі – Метро. UncleSam вирізає справжній оф-біт зі словацьким присмаком. Ніхто з них і не здогадується, що вже через декілька діб Метро зазнає нищівної поразки від провідного німецького ді-джея Tadox.
Steffan Strau?, також відомий як Tadox, провів своє дитинство під пильним наглядом піонерів техно-музики - Kraftwerk. Електронні роботи стали справжніми технологічними батьками для Tadox'a. Магія старих синтезаторів, шум допотопних девайсів залишилися назавжди у серці підлітка, який у своїх зрілих роботах не забуває про минуле, в той же час залишаючись представником потужного майбутнього. В середині 90-х він починає купувати вініл для представлення свого власного бачення техно-музики на різних паті. Tadox розумів, що для здобуття ступеня «доктора Техно» йому потрібно було винайти власний фішку та стати професіоналом, який своєю технікою може загіпнотизувати танцпол та управляти їм як заманеться. Декілька років він вдосконалював свій індивідуальний стиль змішуючи groovy та bouncing техно. Результат прийшов із феноменальною популярністю його сетів на Заході, став поштовхом для експерименту із власною музикою. Починаючи із 98-го року, у Інтернеті з’являються дебютні роботи Tadox’a. Завдяки всесвітній мережі про музиканта дізнався увесь світ від Токіо і до Детройту. Протягом наступним декількох років німець заставив примусив техно-майстрів висловити повагу та підтримку його музиці. Релізи на лейблах Highball Music, Combat Skills, Wired Records чи Composure Records вважаються найкращою ілюстрацією Tadox’a як справжнього принца потужного техно-саунду.
Запитайте Felix Krocher, Viper XXL, Robert Natus чи O.B.I. з ким вони хотіли би зіграти на одній сцені і ви невідмінно почуєте: «Tadox (Німеччина)». Просто Steffan – один із найкращих на хард-техно сцені - сьогодні його сети можна почути на танцполах усього світу. Знайдіть його мікс для легендарної серії Schranz Total 5.0 (2xCD) із треками від Lars Klein, Energun 22, Michael Burkat, Arkus P чи Sven Wittekind і ви зрозумієте, що незабаром у Львів завітає справжній майстер своєї техно-справи. Приготуйтеся до потужного та драйвового техно-урагану від представника індустріальної Німеччини – м. TADOX’a! Не гайте час на пошуки техно-музики, прийдіть на вечірку Detroit techno sound, яка стане вашим технологічним натхненням.

Detroit techno sound proudly pres. special hard-set from best german techno DJ – TADOX!
  
Категория: Афиша/Poster | Просмотров: 735 | Добавил: SHEFF_PRO | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright by SHEFF Pro.ject & Xarxes © 2024